Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό για την Προώθηση της Επιχειρηματικότητας

Μεγάλη επιτυχία για το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, που στο πλαίσιο του εθνικού διαγωνισμού για τα «Ευρωπαϊκά Βραβεία Προώθησης της Επιχειρηματικότητας 2022» και κατόπιν αξιολόγησης από την Επιτροπή του υποβληθέντος φακέλου, η πρότασή του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό για τα Βραβεία Προώθησης της Επιχειρηματικότητας έτους 2022.

Μια συμμετοχή, που χάρη στη συστηματική προσπάθεια της τεχνικής συμβούλου, υπεύθυνης για τα ευρωπαϊκά προγράμματα του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, Λίνας Τσαλταμπάση αλλά και με την αμέριστη συμπαράσταση της Ευρωβουλευτού Μαρίας Σπυράκη, ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στόχος του διαγωνισμού είναι η αναγνώριση και επιβράβευση δημόσιων φορέων, που αναδεικνύουν την επιχειρηματικότητα και τις μικρές επιχειρήσεις.

 Η Ενεργειακή Κοινότητα Γυναικών Ελλάδος, μια έμπνευση του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος – Σ.Ε.Γ.Ε., της οποίας ηγείται η Λίνα Τσαλταμπάση, με την ένθερμη υποστήριξη του Επιμελητηρίου είναι η πρώτη Ενεργειακή Κοινότητα Γυναικών στην Ελλάδα και την Ευρώπη, η οποία ήρθε να αγκαλιάσει 66 γυναίκες επιχειρηματίες από κάθε γωνιά της χώρας, διαφορετικής αφετηρίας και κουλτούρας. Η WEnCoop στοχεύει στην ανάπτυξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας και την προώθηση της καινοτομίας στον ενεργειακό τομέα.

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στηρίζει κάθε καινοτόμο δράση που προωθεί την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα