Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο Στ. Βαλιάνος για την επίσκεψη Γ.Πλακιωτάκη

Σε πανηγυρικό κλίμα και εν μέσω μιας θερμής υποδοχής στον υπουργό Ναυτιλίας, Γιάννη Πλακιωτάκη οι κάτοικοι της Αμμουλιανής πληροφορήθηκαν με τον πιο επίσημο τρόπο την εξασφάλιση της χρηματοδότησης για ένα πολύ σημαντικό έργο για το νησί, που αλλάζει την προοπτική και την αναπτυξιακή τροχιά για το μοναδικό κατοικημένο νησί της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.


2.000.000 ευρώ βρίσκονται στη διάθεση του Δήμου Αριστοτέλη για την κατασκευή νέου επιβατικού λιμένα και καταφυγίου τουριστικών σκαφών στη θέση του σημερινού λιμανιού της Αμμουλιανής.

Ο δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος σχολίασε:
"Οι κόποι μας δικαιώνονται μιας και η ετοιμότητα που επέδειξε σε μελέτες το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο του Δήμου μας "υποχρέωσε" το Υπουργείο Ναυτιλίας να εντάξει στο χρηματοδοτικό του πρόγραμμα το σπουδαίο αναπτυξιακά έργο του νέου λιμένα.
Οι αδειοδοτικές διαδικασίες που εκκρεμούν οριοθετούν τη δημοπράτηση του έργου εντός του επόμενου έτους και την ολοκλήρωση του μέχρι το 2025 σύμφωνα και με τις απαιτήσεις του Ταμείου Ανάκαμψης.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον γενικό γραμματέα Υπουργείο Ναυτιλίας κ. Μανώλης Κουτουλάκης και στη Διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού ταμείου του Δήμου Αριστοτέλη για την ορθή προετοιμασία του έργου".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα