Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο Γ. Βαγιωνάς ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εκλογές

Ο βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ, Γιώργος Βαγιωνάς ανακοίνωσε και επίσημα ότι αποφάσισε να μην είναι ξανά υποψήφιος στις προσεχείς εθνικές εκλογές.


Ο 82χρονος βουλευτής εξελέγη με τη Ν.Δ. πρώτος βουλευτής Χαλκιδικής το 2004, το 2007, το 2009, τον Ιανουάριο του 2015, το Σεπτέμβριο του 2015 και τον Ιούλιο του 2019.

Ο κ. Βαγιωνάς μιλώντας στην εκπομπή "Πράσινο Φως" και στη Μαρία Παπαδημητρίου γνωστοποίησε ότι δεν θα κατάλθει ξανά στον πολιτκό στίβο και αποφάσισε να μην θέσει υποψηφιότητα.

Ωστόσο ο κ. Βαγιωνάς δεν έκρυψε την προτίμηση του για τις επόμενες εθνικές εκλογές λέγοντας ότι υποστηρίζει την υποψηφιότητα της κ. Ζαφειρούλας Μυλωνά για το βουλευτικό αξίωμα της ΝΔ Χαλκιδικής, εξηγώντας τους λόγους οι οποίοι τον οδηγούν στη συγκεκριμένη επιλογή.

Ο κ. Βαγιωνάς σε έναν σύντομο απολογισμό ανέφερε κάποια σημαντικά έργα που υλοποιήθηκαν ή δρομολογήθηκαν για τη Χαλκιδική και αποτέλεσαν οραματικούς του στόχους τους οποίους υπηρέτησε, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, πάντα με γνώμονα το καλό της Χαλκιδικής κατα τη διάρκεια των 20 χρόνων που οι Χαλκιδικιώτες τον τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους.

Αναφέρθηκε στα εξής έργα:
- Επέκτασης του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής
- Οργάνωσης και λειτουργίας Μονάδας Τεχνητού Νεφρου
- Ίδρυσης και λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Αστικού τύπου Καλλικράτειας
- Ένταξης του Φράγματος του Χαβρία σε Πρόγραμμα ΣΔΙΤ η δημοπράτηση του οποίου θα ολοκληρωθεί το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους



booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα