Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Αποτελέσματα και καταγγελίες για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ στη Χαλκιδική

Καταγγελίες για οργανωτικές «τρύπες» αλλά και για αδιαφάνεια στην εκλογική διαδικασία της 8ης Μαΐου 2022 προκαλούν ερωτηματικά για την διεξαγωγή στις εσωκομματικές κάλπες του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στη Χαλκιδική.

Ο πρώην δήμαρχος Παναγίας και υποψήφιος για τη Νομαρχιακή Επιτροπή Χαλκιδικής, Δημήτρης Δρούγκας αποκάλυψε ότι υπάρχει ένσταση στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, διότι στο εκλογικό τμήμα της Αρναίας επέτρεψαν να ψηφίσουν άτομα που δεν ήταν μέλη σύμφωνα με το καταστατικό. Μάλιστα εκφράζοντας την προσωπική του άποψη τόνισε ότι αυτό έγινε σε όλη τη Χαλκιδική!

Ο Δημήτρης Δούγκάς που έλαβε 195 ψήφους και δεν εξελέγη τελικά στη Νομαρχιακή Επιτροπή λόγω της ποσόστοσης των γυναικών, εξέφρασε τον προβληματισμό τους για τις διαδικασίες. «Υπάρχει άραγε αντιστοίχηση του αριθμού των ψηφοφόρων με τον αριθμό των ψηφοφόρων, στις προσεχείς εθνικές εκλογές; Υπόψιν 17 ώρες ήμουν σε ένα από τα μεγαλύτερα εκλογικά Κέντρα της Χαλκιδικής, όπου ανήκω, παρόν, χωρίς να λείψω ούτε λεπτό» γράφει ο πρωην δήμαρχος Παναγίας. Όπως αναφέρει ο κ. Δρούγκας υπήρχε μαζική μετακίνηση ψηφοφόρων στην κάλπη από πολλές κοινωνικές ομάδες, όμως κατά τη γνώμη του είναι «ανησυχητικό και ντροπιαστικό και εξευτελιστικό» ότι οι επινοητές αυτών των μετακινήσεων ήταν οργανωμένα μέλη της ΝΔ…

"Θα επανέλθω με πλήρη εικόνα και τη συλλογή στοιχείων, θα επανέλθω με ονόματα για την διεξαγωγή των εκλογών αυτών" υπογραμμίζει ο κ. Δρούγκας.

Στο μεταξύ ανακοινώθηκαν τα επίσημα αποτελέσματα για τους εκλεγέντες στη Νομαρχιακή Επιτροπή Χαλκιδικής.

Αναλυτικά:

ΑΡΓΥΡΗΣ ΤΣΙΝΑΣ    

684

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΣΚΕΡΗΣ

514

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΝΕΛΗΣ

501

ΑΘΗΝΑ ΠΑΡΜΑΚΗ

421

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΚΕΣ

405

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

366

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

359

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΛΙΟΛΙΔΗΣ

324

ΕΛΒΙΡΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ

273

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΠΛΙΚΙΩΤΗ 

270

ΠΑΜΦΙΛΙΑ ΔΑΜΑΣΚΟΥ 

189


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα