Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ημέρα Ανακύκλωσης Ηλεκτρικών Συσκευών στα Ν. Μουδανιά

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας συμμετέχει στην κοινή περιβαλλοντική δράση του Εργαστηριακού Κέντρου Νέων Μουδανιών και του 1ου Γυμνασίου Νέων Μουδανιών, "Ημέρα Ανακύκλωσης Ηλεκτρικών Συσκευών".

Συγκεκριμένα, η δράση θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 12 Μαΐου 2022 από τις 8:30 έως τις 18:30. Ως χώρος συγκέντρωσης των ανακυκλώσιμων υλικών έχει ορισθεί ο κάθετος δρόμος της Λεωφόρου Ελευθερίας 3- δίπλα στο σχολικό συγκρότημα ΕΠΑΛ-Ε.Κ.- Δ.ΙΕΚ Ν. Μουδανιών.

Σκοπός της δράσης, είναι η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση τόσο των μαθητών όσο και των δημοτών σε θέματα περιβάλλοντος, που θα διασφαλίσει την ποιότητα της ζωής των επόμενων γενεών και τη βιωσιμότητα του πλανήτη.

Μαθητές όλων των βαθμίδων, γονείς και δημότες καλούνται να συμμετέχουν στην συγκεκριμένη δράση ανακύκλωσης. Γιατί οι συσκευές αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία το ίδιο και το περιβάλλον!


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα