Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συνάντηση Στ. Βαλιάνου με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

Με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιώργο Γεωργαντά συναντήθηκε ο δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος και συζήτησαν:


- Για την χρηματοδότηση της πρότασης του Δήμου για αγροτική οδοποιία, προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ στη Μεγάλη Παναγία, με την οποία προσδοκά να κατασκευάσει δρόμο 3,5 χιλιομέτρων που να εξυπηρετεί δεκάδες αγρότες της περιοχής.

- Για το άλυτο, εδώ και δεκαετίες, ζήτημα της διανομής τίτλων σε εκατοντάδες κληρούχους στα "Γαβραδια" της Βαρβάρας, σε περιοχή έκτασης 2.000 στρεμμάτων, για την οποία ο Δήμος Αριστοτέλη κατέχει νόμιμο τίτλο.

- Για το ζήτημα της μεταβίβασης των εσωτερικών δρόμων και των κοινόχρηστων χώρων του οικισμού από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο Δήμο Αριστοτέλη και ειδικά στις κοινότητες Αμμουλιανής και Ολυμπιάδας.

- Για την παραχώρηση στο Δήμο Αριστοτέλη του κληροτεμαχίου που βρίσκεται το ιστορικό "Μαύρο Αλώνι" στην Ιερισσό, το οποίο ανήκει κατά κυριότητα στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, προκειμένου να προχωρήσει το έργο ανάπλασης που έχουμε υποβάλει στο πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης".

- Για την παραχώρηση στο Δήμο του οικοπέδου που βρίσκεται το Αγροτικό Ιατρείο της Ολυμπιάδας, το οποίο πρόσφατα ανακαινίσαμε, και το οποίο ομοίως ανήκει κατά κυριότητα στο χαρτοφυλάκιο του ΥΠΑΑΤ.

"Τα ζητήματα που έθεσα στον Υπουργό, παραδίδοντας του όλα τα σχετικά έγγραφα, αντιμετωπίζονται ήδη με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τον ίδιο και τους συνεργάτες του και θα τύχουν νομικής και υπηρεσιακής επεξεργασίας ώστε να έχουν θετική έκβαση για τους Δημότες μας" ανέφερε ο κ. Βαλιάνος.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα