Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Πρόγραμμα Δημιουργικής Γραφής στο ΔΙΕΚ Κασσάνδρας

Το Δ.Ι.Ε.Κ. Κασσάνδρας επισκέφθηκε ο καθηγητής Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Γιώργος Τσομπάνογλου και η καθηγήτρια Δημιουργικής Γραφής και υποψήφια διδάκτορας στο τμήμα Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Ελένη  Γρομπανοπούλου.


Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση των καταρτιζόμενων σχετικά με τη Δημιουργική Γραφή.

Το πρόγραμμα Δημιουργικής Γραφής οργανώνεται από το Μεταπτυχιακό Τμήμα Σπουδών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με επιστημονικά υπεύθυνο του Προγράμματος τον Καθηγητή κ. Κωτόπουλο δίνοντας την ευκαιρία στους έγκλειστους μαθητές να αποτυπώσουν στο χαρτί τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους, αναγνωρίζοντας έμπρακτα τη θεραπευτική δύναμη της γραφής.

Τον προσεχή Μάιο θα επισκεφτούν εκ νέου το Δ.Ι.Ε.Κ Κασσάνδρας η κα Γρομπανοπούλου με τον ψυχολόγο κ. Παντελή Καρασαχινίδη, ώστε να παραχθούν κείμενα από τους καταρτιζόμενους, με στόχο τη δημιουργική γραφή ως εργαλείο αυτογνωσίας.
Η κα Γρομπανοπούλου, ως Πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας Αριστοτέλης (Σ.Ε.Κ.ΜΑ.) πρόσφερε στο Δ.Ι.Ε.Κ. Κασσάνδρας ένα έγχρωμο φωτοτυπικό μηχάνημα, δωρεά του Σ.Ε.Κ.ΜΑ., στον οποίο εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας.

Στο πλαίσιο της πρώτης γνωριμίας των καταρτιζόμενων με τη δημιουργική γραφή, το Δ.Ι.Ε.Κ. Κασσάνδρας προετοίμασε μια μικρή εκδήλωση, με τη στήριξη εκπαιδευτριών κι εκπαιδευτών. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Διευθυντής του Αγροτικού Καταστήματος Κράτησης Κασσάνδρας κ. Στυλιανός Κουτογλίδης και ο Αρχιφύλακας κ. Δημήτριος Νταλιάνης.

"Ευχαριστούμε πολύ τις εκπαιδεύτριες κα Άρτεμη Μαυροφρύδη, καθηγήτρια Γαλλικών, κα Ελένη Βουτσά καθηγήτρια Τουριστικών Επιχειρήσεων και κα Αφροδίτη Λιόλιου, Γεωπόνο Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής για την έμπρακτη και ένθερμη υποστήριξή τους, που συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης" ανέφερε η Διεύθύντρια, Μαριάννα Δουλγερίδου.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα