Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ασφαλτόστρωση του δρόμου Γαλαρινός- Βασιλικά

Υπογράφηκε από το δήμαρχο Πολυγύρου, Αστέριο Ζωγράφο και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, η ολοκληρωμένη ασφαλτόστρωση του δρόμου Γαλαρινού - Βασιλικών, συνολικού προϋπολογισμού 1 εκατ. ευρώ.

Το συγκεκριμένο έργο θα εξυπηρετήσει σε μεγάλο βαθμό τους κάτοικους και τους αγρότες της Δ.Ε Γαλάτιστας. Επίσης έχει προβλεφθεί, ο δρόμος που θα κατασκευαστεί, να μπορεί να υποδεχθεί και βαριά οχήματα, ενώ θα έχει πλήρη οδική σήμανση καθώς και τις κατάλληλες διαγραμμίσεις.


Ο κ. Ζωγράφος δήλωσε: "Η διοίκηση του Δήμου αγωνίζεται καθημερινά, διεκδικώντας, ρισκάροντας, πετυχαίνοντας. Κύριος στόχος μας είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών, η ασφάλεια και η εξυπηρέτησή τους. Μάλιστα βρίσκονται υπο δημοπράτηση και άλλα επτά εκατομμύρια (7.000.000) ευρώ για ασφαλτοστρώσεις, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες και των υπόλοιπων περιοχών του Δήμου μας."


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα