Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Απαγορεύεται η καύση κλαδιών στη Χαλκιδική έως και τις 3 Απριλίου

Απαγορεύεται η καύση εντός των χωρικών ορίων της περιφερειακής ενότητας Χαλκιδικής το χρονικό διάστημα από 31 Μαρτίου έως και τις 3 Απριλίου, λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που θα εκδηλωθούν με άνεμους έντασης από 5 έως και 8 μποφόρ.

Τη σχετική ανακοίνωση πραγματοποίησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πολυγύρου. «Κατ εφαρμογή των διαλαμβανομένων της 9ης/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης Α.Π.Σ. (ΦΕΚ 1923/Β/13-5-2021), δεν δύναται να χορηγήσει άδεια για διενέργεια οιασδήποτε καύσης για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Επιπλέον ενημερώνει η ΠΥ Πολυγύρου για τη διενέργεια εκτεταμένων ελέγχων-περιπολιών προς διαπίστωση της τήρησης της συγκεκριμένης απαγόρευσης.

Πηγή: https://www.voria.gr/article/chalkidiki-apagorevete-i-kafsi-apo-simera-mechri-ke-tis-3-apriliou?fbclid=IwAR259d0k1HDZ97GdwWk25-IntBrhIUHxI6UrgX7pYqVnACEh82pqWqIzxy0


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα