Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Πρόταση χρηματοδότησης 1 εκατ. ευρώ για αγροτική οδοποιία στη Μ.Παναγιά

Πρόταση χρηματοδότησης ύψους 1.000.000 ευρώ για αγροτική οδοποιία στη Μεγάλη  Παναγιά υπέβαλε ο Δήμος Αριστοτέλη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Αφορά στην ασφαλτόστρωση και εν γένει βελτίωση του δρόμου που ξεκινάει από τη διασταύρωση της εισόδου της Μεγάλης Παναγίας , διέρχεται από το Κτήμα Ταραζάς και συνεχίζει προς την κτηνοτροφική εκμετάλλευση Μαντζάνου, καλύπτοντας μία απόσταση περίπου 3,5 χιλιομέτρων.

Έχοντας ολοκληρώσει, το προηγούμενο διάστημα, τις μελέτες και με την εξασφάλιση της χρηματοδότησης, τότε ο δρόμος αυτός θα ασφαλτοστρωθεί και θα παραδοθεί προς χρήση στις εκατοντάδες γεωργικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις που βρίσκονται στην περιοχή, φτάνοντας ουσιαστικά, με κατεύθυνση προς Πλανά, κοντά στα όρια του Δήμου Πολυγύρου, κάνοντας ευκολότερη τη ζωή σε πολλούς δημότες.

Ταυτόχρονα έχει μελετηθεί ολοκληρωμένα προς ένταξη και την περίπτωση της παλαιάς επαρχιακής οδού Παναγία-Γομάτι, πλην όμως οι προδιαγραφές και ο νομικός χαρακτηρισμός της εν λόγω οδού δεν επέτρεπε την ένταξη της στο εν λόγω πρόγραμμα που αφορά αποκλειστικά αμιγώς αγροτικές οδούς.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα