Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2026

Ε Ελλάδα

Γρ. Τάσιος: «Πολεμικό» το κλίμα στον τουρισμό

Στις δύσκολες ώρες που βιώνει και που αναμένεται να βιώσει ο ελληνικός Τουρισμός αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και επανεκλεγείς A’ Aντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, Γρηγόρης Τάσιος, μιλώντας στον Flash 99,4.

 

" Φτάνουμε στο δεύτερο δεκαπενθήμερο αφίξεων για όσους μπορούν να έρθουν, ωστόσο όπως βλέπετε και εσείς επιδημιολογικά, κάποιες χώρες από αυτές που μας ενδιέφεραν αλλάζουν πορεία στα νούμερά τους. Αυξάνονται τα κρούσματά τους και αυτό δημιουργεί ενδοιασμούς στο κατά πόσο μπορούν να έρθουν πελάτες από εκεί. Όχι μόνο γιατί πρέπει να τους κάνουμε ένα τεστ στην είσοδο της χώρας, αλλά επειδή οι ίδιοι έχουν μια φοβία στο να ταξιδέψουν" ανέφερε ο κ. Τάσιος. 

 

Για το αν υπάρχει αισιοδοξία τελικά για τον Τουρισμό τη φετινή χρονιά, ο Γ. Τάσιος απάντησε πως όσοι «εργαζόμαστε σε αυτή την αλυσίδα διαχείρισης της κρίσης νομίζω ότι φαίνεται ξεκάθαρα ότι πάμε για Ιούλιο και βλέπουμε. Ήδη υπάρχουν προβλήματα βιωσιμότητας εταιρειών.

 

 

💻 Ο Δήμος Πολυγύρου ενημερώνει τους πολίτες ότι το Ταμείο για την τρέχουσα εβδομάδα δε θα λειτουργεί, λόγω μετάβασης στη νέα οικονομική χρήση και της απαραίτητης τακτοποίησης των νέων οικονομικών δεδομένων. Μόνο για το συγκεκριμένο διάστημα οι πληρωμές θα γίνονται ηλεκτρονικά και όχι στο ταμείο.

🎭 Το θεατρικό έργο «Η Πόρνη από πάνω» του Αντώνη Τσιπιανίτη ανεβαίνει στη Νέα Τρίγλια, στο πλαίσιο πολιτιστικής εκδήλωσης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελαιοχωρίων. Η παράσταση θα παρουσιαστεί σε δύο βραδιές, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου και την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Τρίγλιας.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα