Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Δύο νέα έκτακτα για το Πάσχα και αυστηρά πρόστιμα

Σαρωτικούς ελέγχους για το Μεγάλο Σάββατο, την Κυριακή και την Δευτέρα του Πάσχα καθώς και τον διπλασιασμό των προστίμων ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

 

“Για να προασπίσουμε την προσπάθεια είμαστε υποχρεωμένοι να ανακοινώσουμε δυο επιπλέον μέτρα”:

 

Το πρώτο είναι ότι από το Μεγάλο Σάββατο 18/04 στις 21.00 και ως τη Δευτέρα του Πάσχα τα μεσάνυχτα – δηλαδή Δευτέρα προς Τρίτη – επεκτείνουμε σε όλη τη χώρα το μέτρο του διπλασιασμού του προστίμου στα 300 ευρώ και αφαίρεση πινακίδων για άσκοπη μετακίνηση.

 

Ταυτόχρονα για το ίδιο διάστημα, η κατ΄εξαίρεση μετακίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη ο κωδικός Β4 θα ελέγχεται σαρωτικά, ενδελεχώς και επιμελώς από τα όργανα ελέγχου σε όλη την χώρα. Σε σχέση με το σημείο αναχώρησης και τον προορισμό και θα μπορεί να γίνεται μόνο με αποκλειστικά μέχρι 2 άτομα ανά όχημα. Καταχρηστική και παραπειστική χρήση της περίπτωσης Β4 συνεπάγεται 300 ευρώ πρόστιμο και αφαίρεση πινακίδων για τον οδηγό και 150 ευρώ πρόστιμο στον συνοδηγό.

 

Επανέλαβε ότι θα είναι κλειστές οι εκκλησίες για τους πιστούς, όπως και τα κοιμητήρια.

Πηγή: newsit.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα