Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2026

Ε Ελλάδα

Χιόνισε πασχαλιάτικα στην Φλώρινα και στην Κοζάνη!

Στα λευκά ντύθηκε σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη για δεύτερη φορά μέσα στον Απρίλιο η Φλώρινα. Μετά την Πρωταπριλιά, νέος μίνι  χιονιάς πέρασε εκ νέου από την πόλη, με τη θερμοκρασία να μην ξεκολλάει από τον 1 βαθμό Κελσίου.


Η πυκνή χιονόπτωση ξεκίνησε τις πρώτες πρωινές ώρες χαρίζοντας εικόνες σπάνιες για τέτοια εποχή, αλλά όχι και τόσο ασυνήθιστες για τη Φλώρινα, που είναι... μαθημένη σε χιονιάδες ακόμη και τον Μάιο!
Μέσα στην πόλη το ύψος του χιονιού φθάνει τα 3 εκατοστά, ενώ στα ορεινά τα 5 εκατοστά.

Χιονοπτώσεις σημειώνονται και στα ορεινά - ημιορεινά της Κοζάνης. Μέτριας έντασης χιονόπτωση σημειώθηκε και μέσα στην πρωτεύουσα του νομού.


Πηγή: voria.gr


🏛️ Έκθεση εικαστικών έργων της Άννης Καλτσίδου με τίτλο «α...» διοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής και Αγίου Όρους στον Βυζαντινό Πύργο της Γαλάτιστας, στο πλαίσιο του διαλόγου της σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας με τα μνημεία. H έκθεση θα διαρκέσει έως τις 31 Αυγούστου 2026. Την επιμέλεια έχουν οι αρχαιολόγοι Όλγα Ιασονίδου και Βαγγέλης Μαλαδάκης.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.