Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Οι Έλληνες είναι οι πιο εργατικοί Ευρωπαίοι

Εκπλήξεις έκρυβαν τα αποτελέσματα έρευνας που διεξήχθη για την εργατικότητα των Ευρωπαίων (σχετικά με τις εβδομαδιαίες ώρες εργασίας). 

 

Πρώτοι, λοιπόν, με 39 ώρες εργασίας ανά βδομάδα έρχονται οι Έλληνες εργαζόμενοι, ξεπερνώντας με διαφορά εργαζόμενους άλλων χωρών, που φημίζονται για την εργατικότητά τους.

 

Στη δεύτερη θέση έρχονται οι Ρώσοι με 38 ώρες εβδομαδιαίως ενώ την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν οι Ιρλανδοί (36 ώρες), οι Ισλανδοί (36 ώρες) κι οι Πορτογάλοι (35 ώρες).

 

Στις τελευταίες θέσεις του σχετικού πίνακα εμφανίζονται οι Γάλλοι εργαζόμενοι (28 ώρες την εβδομάδα), οι Νορβηγοί (27 ώρες) και οι Γερμανοί εργαζόμενοι με 26 ώρες εργασίας ανά εβδομάδα.

 

Τέλος, σημειώνεται πως σε χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής ηπείρου, οι ώρες εργασίας αυξάνονται κατακόρυφα... καθώς στο Μεξικό εργάζονται 43 ώρες/βδομάδα, ενώ στην Κορέα 40.

Πηγή: independent.co.uk

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα