Σάββατο, 25 Ιουλίου 2026

Ε Ελλάδα

Τούρκοι χάκερ έκαναν επίθεση στη σελίδα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης

H επίσημη ιστοσελίδα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης δέχτηκε επίθεση από χάκερ και τέθηκε εκτός λειτουργίας.

 

Όπως αναφέρει το thessnews.gr, από χθες το βράδυ εξαιτίας της κακόβουλης επίθεσης, όποιος χρήστης επιχειρούσε να επισκεφτεί την ιστοσελίδα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης έβλεπε μία εικόνα ενός αετού και την αναγραφή «Turkey Security, Hacked By DexmoD», καθώς και ένα κείμενο γραμμένο στην τουρκική γλώσσα, όπου μεταξύ άλλων η Ελλάδα χαρακτηρίζεται ως «τρομοκράτης».

 

Η εικόνα που παρουσίαζε η ιστοσελίδα:

Η ιστοσελίδα αυτή τη στιγμή έχει κατέβει.


🏛️ Έκθεση εικαστικών έργων της Άννης Καλτσίδου με τίτλο «α...» διοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής και Αγίου Όρους στον Βυζαντινό Πύργο της Γαλάτιστας, στο πλαίσιο του διαλόγου της σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας με τα μνημεία. H έκθεση θα διαρκέσει έως τις 31 Αυγούστου 2026. Την επιμέλεια έχουν οι αρχαιολόγοι Όλγα Ιασονίδου και Βαγγέλης Μαλαδάκης.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.