Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Χαλκιδικής

Πρεμιέρα σήμερα Σάββατο 9 Οκτωβρίου για το πρωτάθλημα της Α1’ κατηγορίας στον Βόρειο και Νότιο Όμιλο.

- Στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Αετός Βαρβάρας απέναντι στην Προποντίδα Ν. Μαρμαρά έκανε καλή εμφάνιση και πέτυχε πολύ όμορφα γκολ για να παρει τους πρώτους της 3 βαθμούς. Σκόρερς: Νέστωρ 2, Κεχαγιάς 2 και Παπαδημητρίου 1. Το επίσημο ντεμπούτο με την ανδρική ομάδα του Αετού έκανε ο 17χρονος Δημήτρης Μιχαηλίδης.-

- Η Σάρτη μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα απέναντι στην ομάδα της Γαλάτιστας. Το σκορ άνοιξε ο Πετσάβας, στο 5’ με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ από την άκρη της μεγάλης περιοχής. Στο 29’  ο Λουκάκης ανετράπη μέσα στην περιοχή και ο Νταμαρλής ευστόχησε από την άσπρη βούλα, για το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Γεωργιαδης στο 89’ με ωραία ενέργεια, περνώντας και τον τερματοφύλακα επείτα από μπαλιά του Λουκακη.

- Σε ενα παγωμένο απόγευμα, με ποδόσφαιρο κατοχής και χωρίς να απειληθεί, η ομάδα της Νίκης Πολυγύρου πήρε τους πρώτους τρεις βαθμούς της χρονιάς. Απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα του Στρατωνίου, έναν εκπληκτικό τερματοφύλακα, που κράτησε το σκορ χαμηλά με πολλές επεμβάσεις, η Νίκη ξεκίνησε με το δεξί και τις υποχρεώσεις του Πρωταθλήματος.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

1. ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ 3
2. Α.Ο ΣΑΡΤΗΣ 3
3. ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 3
4. ΔΟΞΑ ΟΡΜΥΛΙΑΣ 3
5. ΦΟΙΝΙΞ ΝΙΚΗΤΗΣ 0
6. ΤΑ "Μ.Κ.¨ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ 0
7. ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ 0
8. ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ 0


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

1. Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ 3
2. ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ 3
3. Α.Ο. ΧΑΝΙΩΤΗΣ 3
4. ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ 0
5. Ν. Π.Ο.Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ 0
6. ΘΥΕΛΛΑ ΚΡΗΝΗΣ 0
7. ΗΡΑΚΛΗΣ Ν. ΦΩΚΑΙΑΣ 0


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα