Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Ο Π.Ο Μουδανιών για τη λήξη του πρωταθλήματος

Με αφορμή την απόφαση της ΕΠΟ για οριστικό τέλος λόγω κορωνοϊού στα τοπικά πρωταθλήματα η διοίκηση του ΠΟ Μουδανιών αναφέρει:

 

"Η Διοίκηση της ομάδας μας με αφορμή το πρόωρο τέλος του πρωταθλήματος μας θέλει να συγχαρεί την ομάδα του Αετού Βαρβάρας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Γ' Εθνική !!

Ευχόμαστε στον κ.Κωττακη να συνεχίσει το ίδιο μοντέλο που καθιέρωσε εδώ και πολλά χρονιά στην Χαλκιδική, να το διατηρήσει και στην επόμενη κατηγορία,και να γίνει το παράδειγμα για όλες τις ομάδες του Νομού μας.

Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες  υγειά και η επανέναρξη του επόμενου πρωταθληματος να γίνει όπως την συνηθίσαμε όλα αυτά τα χρόνια !!!

Ευχαριστούμε το προπονητικό μας τιμ όλης της χρονιάς !!

Γιώργος Κουτζουχας, Τριαντάφυλλος Μαχαιρίδης, Παύλος Παπαδοπουλος, Νίκος Παρουτογλου, Ηρακλής Στεφανίδης, Αντώνης Φιλιππίδης!!

Τον φροντιστή μας Μπάμπη Αυγητιδη!!

Και αφήνουμε τελευταίους τους υπέροχους ποδοσφαιριστές μας που από τον Οκτώβριο και μετα φτάσανε την ομάδα μας απο την τελευταία θέση στο να διεκδικεί πρωτάθλημα και κύπελλο !!

Οι σχέσεις που δημιουργηθηκαν μαζί τους δεν σταματούν εδω έχουν συνέχεια !!!

Τα καλύτερα έρχονται !!!

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!"


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα