Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Οριστικό τέλος στα τοπικά πρωταθλήματα και στη Γ’ Εθνική ποδοσφαίρου

Οριστικό τέλος λόγω κορωνοϊού στα τοπικά πρωταθλήματα, αλλά και στη Γ’ Εθνική ποδοσφαίρου μετά από απόφαση της ΕΠΟ που ελήφθη στο Δ.Σ. της Τετάρτης.

 

Για όλες τις εθνικές και τοπικές ερασιτεχνικές κατηγορίες επικυρώνονται οι βαθμολογίες ως έχουν την ημερομηνία διακοπής των πρωταθλημάτων.

 

 

Η σχετική ανακοίνωση: «Αναστέλλεται οριστικά, λόγω των συνθηκών που προέκυψαν από την εξάπλωση του covid-19 και των μέτρων περιορισμού της επέκτασης του, η διεξαγωγή όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και κυπέλλου ευθύνης διοργάνωσης των Ε.Π.Σ., καθώς και της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας της Ε.Π.Ο., περιόδου 2019-20. Για όλες τις εθνικές και τοπικές ερασιτεχνικές κατηγορίες επικυρώνονται οι βαθμολογίες ως έχουν την ημερομηνία διακοπής των πρωταθλημάτων. Οι πρωτοπόροι των Α΄ τοπικών κατηγοριών προβιβάζονται στην Γ΄ Εθνική κατηγορία της περιόδου 2020-21. Για τη διαδικασία ανόδου, σε περίπτωση ισοβαθμιών ομάδων ισχύουν οι διατάξεις του ΚΑΠ και για την περίπτωση ύπαρξης περισσοτέρων του ενός ομίλων Α’ κατηγορίας τα κριτήρια πολλαπλών ομίλων της UEFA. Μετά την επικύρωση των βαθμολογιών, οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων έχουν δικαίωμα τροποποιήσεων των προκηρύξεών τους, βάσει των διατάξεων της πρόσφατης τροπολογίας του Υφυπουργού Αθλητισμού. Οι τελικές αποφάσεις για την Γ΄ Εθνική θα ληφθούν κατόπιν νεότερης εισήγησης της Επιτροπής Διοργανώσεων».

 

Η ομάδα που παίρνει το εισιτήριο για την Γ' Εθνική από την ΕΠΣΧ είναι ο Αετός Βαρβάρας.

Την ίδια ώρα με κλήρωση θα αναδειχθεί ο Κυπελλούχος της κάθε ΕΠΣ από τις ομάδες που έχουν πάει στον τελικό, Στην ΕΠΣ Χαλκιδικής θα αναδειχθεί Κυπελλούχος η Όλυνθος ή η Γαλάτιστα μετά από κλήρωση. 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα