Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2026

Α Αθλητικά

Ξεκινά το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019 το 52ο Ράλλυ ΔΕΘ

Έναν από τους πιο ιστορικούς αγώνες ράλλυ στην Ελλάδα, το 52ο Ράλλυ ΔΕΘ, διοργανώνει και φέτος ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης (ΑΟΘ), υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.  Η εκκίνηση του 52ου Ράλλυ ΔΕΘ θα δοθεί το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019, στη νότια πύλη της ΔΕΘ, στις 20.30. 

 

Με διπλάσιες συμμετοχές σε σχέση με την περσινή διοργάνωση, που φθάνουν τις 45, το 52ο Ράλλυ ΔΕΘ θα διεξαχθεί στις 14 και στις 15 Σεπτεμβρίου 2019. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο τεχνικός έλεγχος θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019, από τις 14.00 έως τις 18.00 στη νότια πύλη της ΔΕΘ, όπου θα δοθεί και η εκκίνηση του αγώνα, στις 20.30. Τα αυτοκίνητα θα διανυκτερεύσουν στην πλατεία Αριστοτέλους, πριν ξεκινήσει το πρωί της Κυριακής 15 Σεπτεμβρίου 2019 το καθαρά αγωνιστικό σκέλος, με την πρώτη ειδική διαδρομή «Γαλάτιστα-Πετροκέρασα», μήκους 9,81 χιλιομέτρων, στις 9.16 το πρωί.

 

Η μονάδα τεχνικής υποστήριξης (service park) του αγώνα θα βρίσκεται έξω από τη Γαλάτιστα, όπου τα αυτοκίνητα θα επιστρέφουν μετά από κάθε loop των ειδικών διαδρομών.

Μετά τις πέντε ειδικές διαδρομές του 52ου Ράλλυ ΔΕΘ, τα αυτοκίνητα θα επιστρέψουν για τον τερματισμό στη νότια πύλη της ΔΕΘ, όπου το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο αναμένεται να τερματίσει στις 16.39.

 

Οι Ειδικές Διαδρομές

Ε.Δ. 1 & 3 Γαλάτιστα - Πετροκέρασα

Μήκος: 9,81 χλμ., διακοπή κυκλοφορίας: 07:45, ωράριο 1ου αυτοκινήτου: 09:13 & 12:22.

 

Ε.Δ. 5 Γαλάτιστα - Λιβάδι – Power Stage

Μήκος: 6,35 χλμ., διακοπής κυκλοφορίας: 07:45, ωράριο 1ου αυτοκινήτου: 15:31.

 

Ε.Δ. 2 - 4 Παλαιόχωρα

Μήκος: 20,46 χλμ., διακοπής κυκλοφορίας: 08:30, ωράριο 1ου αυτοκινήτου: 10:06

📘 Το βιβλίο του Ιωάννη Βογιατζή «Εκθέσεις στον ήλιο» παρουσιάζεται το Σάββατο 24 Ιανουαρίου στις 19.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Τρίγλιας. Την παρουσίαση διοργανώνουν ο Δήμος Νέας Προποντίδας και οι Εκδόσεις "Αρμός".

🎭 Το θεατρικό έργο «Η Πόρνη από πάνω» του Αντώνη Τσιπιανίτη ανεβαίνει στη Νέα Τρίγλια, στο πλαίσιο πολιτιστικής εκδήλωσης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελαιοχωρίων. Η παράσταση θα παρουσιαστεί σε δύο βραδιές, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου και την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Τρίγλιας.

🎭 Η εφηβική θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου "Ο Φάρος" παρουσιάζει το έργο "Η φάρμα των ζώων" του Τζορτζ Όργουελ, σε σκηνοθεσία Μίνας Βλαστού, το Σάββατο 24, την Κυριακή 25 και Δευτέρα 26 Ιανουαρίου στις 20.30, στο Δημοτικό θέατρο Ν. Μουδανιών.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα