Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Αγώνας δρόμου "Τρέχω στην Παλιά Νικήτη" την Παρασκευή 13/9

Ο Σύλλογος παραδοσιακού οικισμού "Η Παλιά Νικήτη" σε συνεργασία με τον Μορφωτικό Αθλητικό Σύλλογο «Σιθωνιακός», τον Αθλητικό Σύλλογο Σιθωνίας "Σίθωνες" , τον Α.Σ. «Φοίνικας», την Ε.Ε.Ν.Ν. «Ο Σίθων» και τους συλλόγους γονέων Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου Νικήτης και του συλλόγου Γυναικών Νικήτης, διοργανώνουν τον αγώνα δρόμου "Τρέχω στην Παλιά Νικήτη", την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στις 18:00. 

 

Ο αγώνας έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Κοινότητας Νικήτης και πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εορτασμών του πολιούχου της Νικήτης, Αγίου Νικήτα. 

 

Πρόκειται για έναν αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων με σημείο εκκίνησης το Δημοτικό Σχολείο της Νικήτης και μέσω μιας διαδρομής στους δρόμους και τα σοκάκια  της Παλιάς Νικήτης, θα τερματιστεί στον αύλειο χώρο του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου. 

 

Ο αγώνας χαρακτηρίζεται μέτριας τεχνικής δυσκολίας, αφού περιλαμβάνει σημεία με ανηφορικές και κατηφορικές κλίσεις καθώς και σημεία με καλντερίμι. 

 

Δηλώσεις συμμετοχής  αποστέλλονται μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου στα email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αναζητηθούν μέσω των παραπάνω email ή στα τηλέφωνα 6909148046, 6946953460 και 2375023440


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα