Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Ορεινές διαδρομές στο Κασσανδρινό

Το Κασσανδρηνό είναι κυριολεκτικά ένα καταπράσινο χωριό της Κασσάνδρας.

Ένα παραδοσιακό χωριό χτισμένο σε μια καταπράσινη κοιλάδα με ένα πανέμορφο πευκόφυτο ορίζοντα. Προσφέρεται για αθλητικές εκδηλώσεις για την ανάπτυξη και προβολή της ορεινής περιοχής Δήμου Κασσάνδρας.

Το Σάββατο 1 Ιουλίου στις 17.00 το απόγευμα ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Κασσάνδρας διοργανώνει αγώνα ορεινού τρεξίματος ενηλίκων στις αποστάσεις των 6 & 12 χιλιομέτρων και παιδικό αγώνα 1000 μέτρων με αφετηρία και τερματισμό από την κεντρική πλατεία Κασσανδρηνού, με την συμμετοχή 200 αθλητών και παιδιών.

Οι αγώνες πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του Δήμου Κασσάνδρας, με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, της Κοινότητας Κασσανδρηνού, την συνδρομή της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, του Α.Τ Κασσάνδρειας, του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κασσάνδρας και την εθελοντική συμμετοχή της ομάδας Ground Breakers .


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα