Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Η ομάδα της Ν. Φώκαιας στην Ά Κατηγορία μετά από 24 χρόνια! -VIDEO/ΦΩΤΟ-

Ραντεβού με την ιστορία του ποδοσφαίρου της Χαλκιδικής είχε σήμερα το απόγευμα ο Α.Σ. Ηρακλής Νέας Φώκαιας γιατί διεκδίκησε δυνατά και με κάθε τρόπο το εισιτήριο του για την άνοδο στην Α’ Κατηγορία. Και το πέτυχε!

Η ομάδα της Νέας Φώκαιας μετά από 24 χρόνια ανεβαίνει στην Α΄ Κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος μετά τον αγώνα απέναντι στην πολύ καλή ομάδα της Σάρτης. 

 

Ο αγώνας κρίθηκε στα πέναλτι, όπου η ομάδα της Ν. Φώκαιας κέρδισε με 4-3. Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε με 1-1 (σκόρερς: Νταμαρλής και Μουράτι), ενώ το σκορ στην παράταση έληξε 2-2 με γκολ του Λεμονή για τη Ν. Φώκαια και του Νταμαρλή για τη Σάρτη.

 

Οι παίχτες της ομάδας του Ηρακλή Ν. Φώκαιας, καθώς και οι φίλαθλοι, που στήριξαν  την ομάδα από τις κερκίδες του γηπέδου της Ορμύλιας, πανηγύρισαν έξαλα την άνοδο της ομάδας. Αργά το απόγευμα οι παίχτες έτυχαν υποδοχής ηρώων στην πλατεία της Ν. Φώκαιας!

halkidikinews.gr

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα