Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

ΕΠΣΧ: Τρίγλια - Στρατώνι 1-2 / Στον τελικό το Στρατώνι με τον Άρη Παλαιοχωρίου

Στον αγώνα μπαράζ του πρωταθλήματος το Στρατώνι κατάφερε να νικήσει σήμερα την ομάδα της Τρίγλιας και έτσι στον τελικό του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει τον Άρη Παλαιοχωρίου στην έδρα του.

 Σκόρερ: 0-1 Μελίσσης, 1-1 Χρηστάρας, 1-2 Μεμά

Ο Μ.Γ.Ο. Στρατωνίου με αυτή τη νίκη κατακτά την 2η θέση της βαθμολογίας της Α' Ερασιτεχνικής Χαλκιδικής και οδηγείται στην επόμενη φάση των αγώνων μπαράζ όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας σε νοκ άουτ αγώνα τον Άρη Παλαιοχωρίου.

Ο τελικός ανόδου στην Γ' Εθνική Κατηγορία, θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Μαΐου στις 4.30 το απόγευμα.

 

 

Η διοίκηση της ομάδας του Στρατωνίου σημειώνει: "Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Π.Ο. Τρίγλιας για την άψογη φιλοξενία και ευχόμαστε στον πρώην ποδοσφαιριστή μας Γιάννη Μπέσσα ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους μετά τον σημερινό τραυματισμό του". 

 

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της Τρίγλιας, Γιάννης Καπετάνος σε μήνυμά του στα κοινωνικά δίκτυα ανα΄φερει μεταξύ άλλων:

"Μόνο υπερήφανοι ....!!!!

Έπεσε η αυλαία για τα κανόνια μας ...!!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ για ακόμη μια φορά στο προπονητικό team,στους φυσιοθεραπευτές και στους γιατρούς μας, σε όλους τους παίχτες από τον πιο μικρό ως και τον πιο έμπειρο,στον κόσμο που μας ακολούθησε ακόμη και στη άλλη μεριά της Ελλάδας,στους χορηγούς μας και στο Δήμο μας που στήριξαν αυτήν τη τεράστια προσπάθεια,όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,την αντιπολίτευση που μας βοήθησε να γίνουμε καλύτεροι.... και τέλος όσους μας αγαπάνε !!!!

Η φετινή χρόνια μας στιγμάτισε,με έναν τίτλο ?,μια αξιοπρεπή πορεία στο Κύπελλο Ερασιτεχνών και τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος έως τα ημιτελικά!!!!"

halkidikinews.gr

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα