Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor: Η Ειρήνη Παπαδοπούλου στην πρώτη της συνέντευξη -Τι αποκάλυψε

Mε τη φράση «Επέστρεψα από το Survivor και τώρα ζω το Survivor νούμερο 2» ξεκίνησε την πρώτη συνέντευξή της, μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο, η Ειρήνη Παπαδοπούλου. «Το Survivor είναι μια μικρογραφία της ζωής».

Η επονομαζόμενη και «μπουλντόζα», λόγω των μεγάλων ικανοτήτων της μέσα στο παιχνίδι, μίλησε στην Ελεωνόρα Μελέτη στον Σκάι.

Στην αρχή, όπως ήταν λογικό, ρωτήθηκε γιατί έφυγε από το παιχνίδι. «Οι λόγοι ήταν πολλοί. Τα ζύγισα όλα», είπε. Και όταν η παρουσιάστρια επέμεινε, λέγοντας αν την οδήγησε στην έξοδο η απομόνωση από άλλους παίκτες της ομάδας, απάντησε «πιεζόμουν συναισθηματικά, στενοχωριόμουν πολύ». Και πρόσθεσε ειρωνικά: «Ήθελα να δώσω χαρά και στους μέσα στο παιχνίδι και στους έξω από αυτό».

Στο ερώτημα αν μετάνιωσε που έφυγε οικειοθελώς από το παιχνίδι, απάντησε «ναι, σε ένα βαθμό». Συμπλήρωσε, όμως, ότι «το βασικό ήταν να να κρατήσω τον εαυτό του, την αξιοπρέπειά μου. Και σε αυτό το παιχνίδι με ξαναβρήκα. Ξαναβρήκα την Ειρήνη. Την είχα χάσει πριν μπω στο παιχνίδι».

 

Με ποιον θα κάνει παρέα από όλους τους συμπαίκτες σου, μόλις τελειώσει το Survivor; «Mε τον Γιάννη Σπαλιάρα«, απάντησε χωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά. «Είναι ψυχούλα ο Σπαλ», πρόσθεσε. «Ωστόσο, όταν γυρίσουν όλοι στην Ελλάδα, θα ήθελα να ξαναγνωριστούμε από την αρχή».

 

Γιατί ψήφισε να αποχωρήσει ο Στέλιος Χανταμπάκης, με τον οποίο αρχικά ήταν έρθει πολύ κοντά;

 

«Πράγματι, στην αρχή ανοίχτηκα στον Στέλιο. Θαυμάζω την οικογένειά του, εκτιμώ το γεγονός ότι έχει παιδάκια».

 

Και τι στράβωσε; «Είχα πάει να ψηφίσω έναν από τους τρεις πιο αδύναμους παίκτες. Διεπίστωσα, όμως, ότι οι άλλοι δεν ψήφιζαν με στόχο το δυνάμωμα της ομάδας», υπονοώντας ότι λειτουργούσαν σαν κλίκα για να διώξουν τον Γιώργο Αγγελόπουλο. «Έτσι, άλλαξα στάση και υπέδειξα τον Στέλιο".

Ποια είναι η άποψή της για τον Γιώργο Αγγελόπουλο; «Και εκείνος ήταν απομονωμένος, όπως εγώ. Κάποια στιγμή έκανε κάτι που με πείραξε και του το είπα, ζητώντας να μην το ξανακάνει διότι θα αντιδράσω με τον ίδιο τρόπο. Εκτίμησα το γεγονός ότι δεν το επανέλαβε, καθώς και την ευθύτητά του όταν μου είπε ξεκάθαρα ότι μπήκε στο παιχνίδι με στόχο να κερδίσει».

 

Στο ερώτημα αν θα πήγαινε ξανά στο Survivor, απάντησε «ναι». Και στο αν θα επέλεγε την ομάδα των «Διασήμων», στην οποία συμμετείχε, απάντησε «όχι, θα διάλεγα τους Μαχητές».

 

Και ποιον θα στήριζε; «Τον Γιώργο Αγγελόπουλο μέχρι το τέλος»...

Πηγή: aixmi.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα