Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor: Η αποχώρηση Χούτου και το φαγητό που πήραν οι παίκτες από τους ντόπιους!

Εκτός Survivor βρίσκεται από χθες το βράδυ ο Λάμπρος Χούτος καθώς ψηφίστηκε για αποχώρηση από το τηλεοπτικό κοινό. Στην ανακοίνωση του ονόματος του Λάμπρου Χούτου η Ευρυδίκη και η Λάουρα δεν έκρυψαν τη θλίψη τους ενώ ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δήλωσε:

 

«Φεύγω από εδώ πλούσιος από εμπειρίες και συναισθήματα. Έχω κάνει φίλους τους οποίους θα τους ζήσω και μετά. Και ότι θα πάω να δω την οικογένεια μου και τους φίλους μου για εμένα είναι πολύ σημαντικό, οπότε χαίρομαι για ότι έχω περάσει. Νιώθω τυχερός που έζησα αυτή την εμπειρία. 

Η τηλεθέαση για μια ακόμα φορά ήταν πολύ υψηλή. Στο σύνολο ο μέσος όρος τηλεθέασης του Survivor ήταν 46,2%. Στο δυναμικό κοινό το ποσοστό έφτασε στο 58%. Κορυφαία στιγμή… το συμβούλιο του νησιού με τις αποκαλύψεις αλλά και την αποχώρηση του Λάμπρου Χούτου. Εκείνη την ώρα τα μηχανάκια έγραψαν 66,7%.

 

Oi βραδινές εξορμήσεις τους στο χωριό του Άγιου Δομίνικου - Όσα παοκαλύπτει ο Χανταμπάκης

«Το μυστικό του Ντάνου» αποκαλύφθηκε μετά από τόσο καιρό. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και μερικοί παίκτες ακόμα, κατά τη διάρκεια παραμονής τους στο νησί που γυρίζεται το Survivor, έφυγαν μερικά βράδια από την καλύβα για το κοντινότερο χωριό σε μια προσπάθεια αναζήτησης φαγητού. Ανάμεσα στα εμπλεκόμενα πρόσωπα είναι και ο Στέλιος Χανταμπάκης. Ο παίκτης αποχώρησε πρόσφατα, έχοντας δεχτεί αυστηρή κριτική για τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι. Ποια είναι, όμως, η αλήθεια;

 

 

Μετά την προβολή του χθεσινού επεισοδίου, ο Στέλιος Χανταμπάκης έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας ότι η παραγωγή του Survivor το γνώριζε από την πρώτη μέρα. Παραδέχεται ότι έφαγε και ο ίδιος από το ψωμί, ενώ αποκαλύπτει επιπλέον ότι δεν το πήρε ο Γιώργος Αγγελόπουλος!

 

Το κείμενο του Στέλιου Χανταμπάκη: «Επειδή δεν τρώμε κουτόχορτο… και για να λέμε αλήθειες όταν ανοίγουμε το στόμα μας… ό,τι γίνεται στο Survivor, μα ό,τι γίνεται, η ελληνική παραγωγή το γνωρίζει από την πρώτη μέρα. Δεν ξέρω αν το έμαθε τώρα ο Σάκης, όμως όλοι οι ρεπόρτερ και οι αρμόδιοι για τη φύλαξή μας το ήξεραν «και αυτό». Για να μην παρεξηγηθώ και βγω «Άγιος», ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς που έφαγε από το ψωμί που είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος (και δεν το πήρε και ο ίδιος). Θα παρακαλέσω την παραγωγή από εδώ και πέρα όταν λέει κάτι, αν θέλει να πει κάτι, να ισχύει… Γιατί αλλιώς τα κάνει χειρότερα τα πράγματα. Με αγάπη και εκτίμηση στους τηλεθεατές και την Acun Medya».

 

Η Σόφη Πασχάλη αποκάλυψε όλη την αλήθεια για Χρανιώτη-Αγγελόπουλο!

Στην εκπομπή Survivor Πανόραμα ήταν καλεσμένη σήμερα η Σόφη Πασχάλη που μίλησε αναλυτικά για το τι συνέβη με τα φαγητά που πήραν απ’ έξω οι Διάσημοι.

Το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού για τον Ντάνο μετά την αποκάλυψη για τα τρόφιμα!

«Όταν μπήκαμε στο παιχνίδι, μας είχε δηλώσει ο Χρανιώτης ότι είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει να είναι εκτός ορίων. Ένα βράδυ τον χάσαμε τον Γιώργο, εμφανίστηκε μετά και είχε φέρει φαγητό. Εγώ σαν Σόφη δεν γνώριζα τίποτα, ούτε και τα κορίτσια. Δεν το μοιράστηκαν τα αγόρια εκεί, αυτό είναι δεύτερο συμβάν. Μετά από αυτό κάναμε μια κουβέντα και είπαμε ότι το δεχόμαστε, ήταν ένα “πάρτι”, αλλά δεν θα ξαναγίνει. Εγώ και ο Στέλιος ήμασταν αντίθετοι, όλοι ήταν αντίθετοι, αλλά εγώ και ο Στέλιος πιο πολύ. Μετά μας είπε ο Χρανιώτης ότι εντάξει δεν θα ξαναγίνει, αλλά είχε κάνει ένα deal για μία φορά ακόμα. Έγινε, τελείωσε και δήλωσε ποτέ ξανά. Το είπε και δεν το ξαναέκανε, έφυγε από τον Χρανιώτη», είπε μεταξύ άλλων για τον Γιώργο Χρανιώτη.

πηγή: zappit.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα