Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022

Π Πολιτισμός

Μια ταινία τρόμου, μικρού μήκους, γυρισμένη στη Χαλκιδική

Οι διακοπές τους στη Χανιώτη και τα τοπία της Κασσάνδρας παρακίνησαν δυο φίλους από τις Σέρρες, ερασιτέχνες κινηματογραφιστές, να γυρίσουν μια ταινία τρόμου, μικρού μήκους, στην εξοχή της Χαλκιδικής.

Ο Κυριάκος Παχατίρογλου και ο Αποστόλης Αυγέρης, ο σκηνοθέτης της ταινίας, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη Χανιώτη και παρακινούμενοι από το τοπίο, σκέφτηκαν ένα σενάριο τρομακτικό για να γυρίσουν μια ταινία μικρού μήκους.

«Θα μπορούσαμε να την είχαμε γυρίσει οπουδήποτε είναι η αλήθεια, αλλά οι διακοπές μάς γέννησαν την ιδέα, εκείνη την στιγμή, σε εκείνο το σημείο» λέει στο halkidikinews.gr o Κυριάκος Παχατίρογλου. «Καθώς κινούμασταν στον κεντρικό δρόμο προς Χανιωτη, η πυκνή βλάστηση και το πράσινο χρώμα θεωρήσαμε ότι ήταν ό,τι έπρεπε για το color grading του θρίλερ και έτσι αποφασίσαμε να έρθουμε και να γυρίσουμε την ταινία στη Χαλκιδική» συμπληρώνει ο ίδιος.

Αφού έκαναν την κατάλληλη προετοιμασία επέστρεψαν στη Χανιώτη και εφοδιασμένοι με τις κάμερες και τον εξοπλισμό ξεκίνησαν γυρίσματα.

Όπως λένε οι ίδιοι οι δημιουργοί είναι η πιο πετυχημένη ταινία που έχουν στο κανάλι τους!

Απολαύστε την!

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα