Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Π Πολιτισμός

To 2ο Φεστιβάλ Γκράφιτι στα Ν. Μουδανιά

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας, ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού, ο Νίκος Ελμαϊδης και η ομάδα 83crew, διοργανώνουν το 2ο Φεστιβάλ Γκράφιτι “Outta City Graffiti Fest 2021”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Αυγούστου 2021, από τις 10:00 το πρωί, εξωτερικά του Σταδίου Νέων Μουδανιών.


50 καλλιτέχνες απ’ όλη την Ελλάδα παίρνουν τα σπρέι τους και δημιουργούν ένα μεγάλο καμβά, στους εξωτερικούς τοίχους του Γηπέδου. Με τον τρόπο αυτό, τους δίνεται η ευκαιρία, να ξεδιπλώσουν μέσα από τα γκράφιτι την φαντασία και το ταλέντο τους.
«Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, πραγματοποιείται το Φεστιβάλ Γκράφιτι στο Δήμο μας. Επιλεγμένοι καλλιτέχνες ενώνοντας τις δυνάμεις τους, “θα δώσουν ζωή” στους τοίχους του Σταδίου Νέων Μουδανιών, παρουσιάζοντας έτσι μια μορφή σύγχρονης τέχνης. Ταυτόχρονα με τον τρόπο αυτό, δίνουμε χώρο στους δημιουργούς να εκφραστούν, αποτρέποντας έτσι την “άναρχη” δημιουργία γκράφιτι σε διάφορα σημεία του Δήμου μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας κ. Μανώλης Καρράς σχετικά με το θέμα.
Για την εκδήλωση θα παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα που προβλέπει ο ΕΟΔΥ, με σκοπό την αποτροπή εξάπλωσης του ιού.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα