Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Π Πολιτισμός

Βιβλίο για τον Εμ. Παπά της ΣΤ' τάξης Δημοτικού Σχολείου Πορταριάς

Οι μικροί μαθητές της έκτης τάξης του Δημοτικού Σχολείου Πορταριάς με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού τους, κας Αρτέμιδος Καλογεράκη, συνέγραψαν το βιβλίο “Εγώ ο Εμμανουήλ”, αφιερωμένο στον Εμμανουήλ Παπά, επικεφαλής της Επανάστασης του 1821 στη Χαλκιδική.


Το βιβλίο εξέδωσε ο Δήμος Ν.Προποντίδας, καθώς βούληση της δημοτικής αρχής είναι να μάθουν όλοι για την Επανάσταση της Χαλκιδικής, μία επανάσταση πολύ σημαντική και πάνδημη, που παρά τη βιαιότητα της κατάπνιξής της, συνέβαλε στο να κρατηθεί άσβεστη η επιθυμία της ελευθερίας της πατρίδος.


Αντίτυπο του βιβλίου εστάλη σε όλες τις εκπαιδευτικές δομές του Δήμου Ν. Προποντίδας, καθώς και στις δημοτικές βιβλιοθήκες.

"Μία πολύ αξιόλογη προσπάθεια από ακόμη ένα σχολείο του Δήμου μας. Τους συγχαίρουμε και δηλώνουμε ότι παραμένουμε δίπλα σε όλες τις δράσεις και πρωτοβουλίες των σχολείων μας" δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Μ. Καρράς.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα