Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Ομαδικό περπάτημα 7 χλμ. στον Τσουκαλά

Οι «Δρομείς Χαλκιδικής», μια ομάδα - παρέα ανθρώπων που αγαπούν το τρέξιμο και το περπάτημα, διοργανώνουν την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 , ώρα 11:30, ομαδικό περπάτημα 7 km στο βουνό Τσουκαλάς του Πολυγύρου, σε όμορφο δασικό δρόμο.

 

Η εκδήλωση απευθύνεται σε αρχάριους και έμπειρους περιπατητές του νομού μας και όχι μόνο, ηλικίας 10-80 ετών. Στόχος είναι η γνωριμία και η μαζική επαφή του κόσμου με την άθληση, τη φύση, η σύσφιξη και δημιουργία νέων σχέσεων φιλίας, ομαδικότητας και συλλογικότητας γύρω από το αγαπημένο μας χόμπι που είναι το περπάτημα και το τρέξιμο. Με απλά λόγια να γίνουμε μια μεγάλη παρέα ανθρώπων που αγαπούν το περπάτημα και το τρέξιμο.

 

Η συνάντηση και εκκίνηση θα γίνει στις 11.30 μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο του Πολυγύρου. Η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν και είναι ανοιχτή για όλους.

Καλό θα είναι να έχετε μαζί σας νερό και ότι άλλο χρειάζεστε.

Μετά την επιστροφή μας στο δικαστικό μέγαρο θα ακολουθήσει γεύμα ανάκτησης δυνάμεων (σουβλάκια κλπ) σε ταβέρνα- εστιατόριο του Πολυγύρου.

Διοργάνωση : Δρομείς Χαλκιδικής

Πληροφορίες, κιν. : 6947260353 , 6944831115

Facebook : Δρομείς Χαλκιδικής


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα