Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021

Π Πολιτισμός

Σε ρυθμούς Καρναβαλιού στο Στρατώνι

 Το Στρατώνι ετοιμάζεται και φέτος για το καρναβάλι, μία από τις πολιτιστικές δράσεις της περιοχής που στηρίζεται στον εθελοντισμό και στη διάθεση του κόσμου να ξεφύγει για λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Η ομάδα του Καρναβαλιού, προσκαλεί όλους τους νέους ενδιαφερόμενους να μεγαλώσουν αυτήν την παρέα με την εθελοντική συμμετοχή τους στη διοργάνωση, στην προετοιμασία και στις καρναβαλικές εκδηλώσεις για το 2018.

Οι νεότεροι εθελοντές Καρναβαλιστές θα δώσουν συνέχεια στην πολυετή προσπάθεια όλων αυτών των ανθρώπων που ήταν και είναι η ψυχή του Καρναβαλιού μέχρι σήμερα.

"Ελάτε να μεγαλώσουμε αυτήν την παρέα, να διασκεδάσουμε, να γελάσουμε γιατί όλοι το έχουμε ανάγκη. Μικροί και μεγάλοι, είναι όλοι απαραίτητοι για να δέσει η συνταγή. Ο καθένας προσφέρει αυτό που θέλει και μπορεί.

Η προετοιμασία του Καρναβαλιού είναι, και θέλουμε να παραμείνει για όλους μας, μία περίοδος διασκέδασης με αποκορύφωμα την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018" αναφέρει η οργανωτική επιτροπή .

Τα γκρουπ ετοιμάζονται, αλλά και για όσους δεν είστε σε γκρουπ υπάρχουν διαθέσιμες στολές για ελεύθερους καρναβαλιστές.

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα