Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Οι μαθητές του Ειδικού Σχολείου Πολυγύρου έψαλλαν τα κάλαντα στον Αντιπεριφερειάρχη

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Ιωάννης Γιώργος υποδέχτηκε στο Γραφείο του στο Διοικητήριο Πολυγύρου τους μαθητές του Ειδικού Σχολείου Πολυγύρου, οι οποίοι έφτασαν συνοδευόμενοι από τους δασκάλους τους και από τον Διευθυντή του Σχολείου τους, Σωτήρη Μπρουτζά, για να του ψάλουν τα κάλαντα.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης εμφανώς συγκινημένος απόλαυσε τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες των παιδιών και αντάλλαξε ευχές με μαθητές και εκπαιδευτικούς.

 

«Με συγκινείτε και με χαροποιείτε ιδιαίτερα, που κάθε χρόνο ερχόσαστε πρώτοι να μου ψάλετε τα κάλαντα και γεμίζετε το γραφείο μου με την γλύκα και τη δύναμη της ψυχής σας. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής και εγώ προσωπικά θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγοί στο σημαντικό σας έργο. Εύχομαι από καρδιάς ευτυχισμένα και χαρούμενα Χριστούγεννα και ο καινούργιος χρόνος να χαρίσει δύναμη και υγεία σε σας και τις οικογένειές σας» τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα