Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Χριστούγεννα στο Παλιούρι -ΦΩΤΟ-

Η πιο ζεστή, φωτεινή, μελωδική και χαρούμενη χριστουγεννιάτικη γιορτή με την αφορμή της φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου πραγματοποιήθηκε στην πλατεία του Παλιουρίου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παλιουρίου "Θέραμβος"!

Η πλατεία του χωριού στολίστηκε κατάλληλα από τα μέλη του Συλλόγου και τον Ιωάννη Λεμονή, ο οποίος επιμελήθηκε ο ίδιος την κατασκευή των ξύλινων χριστουγεννιάτικων παραστάσεων και μετατράπηκε σε ένα μικρό χριστουγεννιάτικο χωριό. 

Ο εφημέριος του Παλιουρίου, π.Αρσένιος, ευλόγησε το παραδοσιακό Χριστόψωμο που το παρασκεύασε με πολύ μεράκι και το διακόσμησε αριστοτεχνικά για ακόμη μια χρονιά η κυρία Μαίρη Καραγιάννη!

Στη στολισμένη πλατεία μικροί και μεγάλοι υποδέχτηκαν τα Χριστούγεννα μαζί με επίσημους καλεσμένους και τον Άγιο Βασίλη που ήρθε με τα δώρα του για τα παιδιά.

Στην χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα συνέβαλλαν τα μέλη της Χορωδίας του Συλλόγου και η Φιλαρμονική του Δήμου Κασσάνδρας με χριστουγεννιάτικες μελωδίες!

 

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα