Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Π Πολιτισμός

3ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας στο Αμφιθέατρο Ν.Μουδανιών

Ο Δήμος Ν.Προποντίδας, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου,  διοργανώνει το 3ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΑΛΑΣΣΑΣ, που θα λάβει χώρα στο Αμφιθέατρο Ν.Μουδανιών, από την Τρίτη 6 Ιουνίου έως Σάββατο 10 Ιουνίου 2017, καθημερινά στις 20:00.

 

Στο φεστιβάλ θα παρουσιαστούν στο ευρύ κοινό οι ετήσιες πολιτιστικές δραστηριότητες των μαθητών των σχολείων της Α/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας, προκειμένου να προαχθεί η αξία της πολιτιστικής δημιουργίας και η σύνδεση της μαθητικής ζωής με την ευρύτερη τοπική κοινωνία.

 

Η διοργάνωση γίνεται σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Νομού Χαλκιδικής και τους Σχολικούς Συμβούλους 1ης και 2ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Χαλκιδικής, τη Σχολική Σύμβουλο Προσχολικής Αγωγής, και τη Σχολική Σύμβουλο Ειδικής Αγωγής 7ης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα