Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Π Πολιτισμός

Έκθεση ζωγραφικής της Ομάδας Δημιουργικής Απασχόλησης Ενηλίκων ΑμεΑ

Η Ομάδα Δημιουργικής Απασχόλησης Ενηλίκων ΑμεΑ παρουσιάζει έκθεση ζωγραφικής που θα πραγματοποιηθεί στον πεζόδρομο του Πολυγύρου (δίπλα στο ΚΑΠΗ) στις 12, 13 και 14 Μαΐου, κατά τις ώρες 10:00 – 13:00 και 18:00 – 21:00

Το 2002 ξεκίνησε το ΚΕ.ΚΥ.Κ. ΑμεΑ ως Κέντρο Κοινωνικής Υποστήριξης και Κατάρτισης Ατόμων με Αναπηρία. Το 2012 εντάχθηκε στο Τμήμα των Εξωτερικών Ιατρείων του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής και ονομάστηκε ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. (Κέντρο Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης).

Το ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. παρέχει υπηρεσίες αποκατάστασης (Φυσικοθεραπείες, Λογοθεραπείες, Εργοθεραπείες) ψυχοκοινωνική και συμβουλευτική υποστήριξη σε παιδιά και ενήλικες. Επιπλέον δραστηριοποιούνται δυο ομάδες νέων ενηλίκων ΑμεΑ, που συμμετέχουν σε πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης, με σκοπό την προαγωγή υγείας και την αυτόνομη διαβίωση όπως και την ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων και την αλληλεπίδραση, την προσωπική ενίσχυση και την κοινωνική ενσωμάτωση των Ατόμων με Αναπηρία.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα