Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Π Πολιτισμός

Θέατρο Λακκώματος: Αφιέρωμα στον Σταύρο Κουγιουμτζή

Για ακόμη μία φορά ενθουσίασαν στην κοινή εμφάνισή τους οι Δημοτικές χορωδίες Ν. Πλαγίων και Ν. Φλογητών, καθώς και η χορωδία του Συλλόγου Ανατολικοθρακιωτών Λακκώματος, στη δεύτερη ουσιαστικά κατά σειρά συνάντησή τους επί σκηνής, σε ένα αφιέρωμα στον μεγάλο δημιουργό Σταύρο Κουγιουμτζή. Είχε προηγηθεί η εκδήλωση στο πολιτιστικό κέντρο Ν. Τρίγλιας.

Μία εκδήλωση που εμπνεύστηκε «παντρεύοντας» τις τρεις χορωδίες ο δάσκαλός τους Στράτος Κενανίδης.

Τα συγχαρητήριά του εξέφρασε ο Δήμαρχος Μ. Καρράς, ο οποίος δεν παρέλειψε να εκφράσει τη συμπαράσταση του Δήμου στο βαθμό του εφικτού, ώστε να διατηρείται η παράδοση και να προάγεται ο πολιτισμός. Κάλεσε, επίσης, όλες τις χορωδίες σε κοινή μεγάλη παρουσίαση, με συμμετοχή κι άλλων χορωδιών και τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή, στο Αμφιθέατρο Ν. Μουδανιών.

Τέλος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με αναπηρία Ν. Προποντίδας «Όμορφη Ζωή» Φρόσω Χατζηπαναγιώτου ευχαρίστησε ακόμη μία φορά για τη στήριξη στον Συλλόγο με την προαιρετική προσφορά των 2 ευρώ κατά την είσοδο. Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η κα Χουλιάρα Ολυμπία.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα