Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Μανιταρογιορτή στον Ταξιάρχη -ΦΩΤΟ-

Συνεχίζοντας την παράδοση σχεδόν 40 χρόνων, οι κάτοικοι του ορεινού Ταξιάρχη, στο Χολομώντα διοργάνωσαν και φέτος την καθιερωμένη γιορτή μανιταριού!

Μία γιορτή που ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ταξιάρχη και μαζί με τους φιλόξενους κατοίκους υποδέχτηκαν τους εκατοντάδες επισκέπτες, σερβίροντας κάθε λογής μανιταρομεζέδες και τσίπουρο, παρουσία του δημάρχου Πολυγύρου, Αστέριου Ζωγράφου, των αντιδημάρχων, κ. Παπακωσταντίνου και Χρ. Κομπογιαννου του προέδρου της Κοινότητας, κ. Ξακη, του προέδρου της ΠΟΞ και της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, Γρηγόρη Τάσιου και άλλων επισήμων.


Ο Γρηγόρης Τάσιος σχολίασε: "Στις συζητήσεις μου με τους κατοίκους μονοπώλησε η ενεργειακή κρίση και ο προβληματισμός τους για το φετινό χειμώνα, ειδικά ως ορεινή περιοχή που ανάβει την θέρμανση από τον Οκτώβριο αλλά και την έντονη ανησυχία τους για την κύρια πηγή εσόδων τους, την καλλιέργεια και παραγωγή Χριστουγεννιάτικων δέντρων που έχει αυξήσει πολύ τα λειτουργικά τους έξοδα. Μου εξέφρασαν τους φόβους τους τόσο για την διάθεση όσο και την τιμή πώλησης των ελάτων που θα είναι αυξημένη φέτος. Από την πλευρά μου τους ενημέρωσα ότι ήδη το συζήτησα το θέμα με τον Γεν. Γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μπαγινέτα κατά την επίσκεψη του στη Χαλκιδική τη Δευτέρα".

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα