Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Π Πολιτισμός

Γαλάτιστα: 4ο Αντάμωμα Παραδοσιακών Χορευτικών

Στη Γαλάτιστα πραγματοποιήθηκε το 4ο Αντάμωμα Παραδοσιακών Χορευτικών που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος «Η Γαλάτεια».

Εντυπωσιακό και ξεσηκωτικό το ξεκίνημα της εκδήλωσης, με μία πατινάδα από το σχολείο μέχρι την κεντρική πλατεία, όλων των χορευτικών συγκροτημάτων με τις πανέμορφες στολές και τα λάβαρα τους όπου με συνοδεία ζωντανής ορχήστρας καλούσε τους κατοίκους να έρθουν στο αντάμωμα!

Το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος Πολυγύρου, Χρήστος Κομπόγιαννος και ο πρόεδρος της ΠΟΞ, Γρηγόρης Τάσιος, ο οποίος ανέφερε:

"Πολλά μπράβο στα συγκροτήματα του Λαογραφικού Ομίλου Πολυγύρου, του πολιτιστικού συλλόγου «ο Βάβδος», του συλλόγου Κοινόν Μικρασιατών Λαγκαδά, του Α.Ε.Σ Γεροπλατάνου και του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου της Γαλάτιστας που διατηρούν και αναβιώνουν τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας".




booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα