Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Γευστικές και μουσικές διαδρομές στον Πολύγυρο

Ο Δήμος Πολυγύρου σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Χαλκιδικής και την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής διοργανώνουν 3ήμερο γευστικό Φεστιβάλ με παράλληλες μουσικές εκδηλώσεις στην πλατεία των Έξι Βρύσεων από τις 19 έως τις 21 Αυγούστου.


- Έκθεση και προώθηση τοπικών προϊόντων (κρασί, τσίπουρο, ελιά, λάδι).
- Φεστιβάλ μπύρας (με τοπικούς παραγωγούς).
- Street Food Festival (καντίνες με εναλλακτικό φαγητό).
- Μουσικές εκδηλώσεις και τις τρεις μέρες:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/8 συναυλία με τους ΟΝΙΡΑΜΑ
Το πιο δυναμικό συγκρότημα με frontman τον εκρηκτικό Θοδωρή Μαραντίνη, θα πραγματοποιήσει ακόμα μια αξέχαστη εμφάνιση στον Πολύγυρο και με την ανεξάντλητη ενέργειά τους on stage θα ξεσηκώσουν για ακόμη μια φορά το αγαπημένο τους κοινό!
Οι ONIRAMA πρόσφατα κυκλοφόρησαν τον τελευταίο τους τριπλό δίσκο με τίτλο «Ανθολόγιο» με πολλές συνεργασίες ήδη να ξεχωρίζουν!

ΣΑΒΒΑΤΟ 20/8 συναυλία με τον ΜΑΝΩΛΗ ΜΗΤΣΙΑ και τιμητική βράβευση για τα 50 χρόνια προσφοράς στο Ελληνικό τραγούδι.
«50 χρόνια χρυσάφι»
Ο Μανώλης Μητσιάς γιορτάζει τα 50 χρόνια του στο τραγούδι και παρουσιάζει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με όλες τις τεράστιες επιτυχίες που μας τραγούδησε με ευγένεια και σπάνιο ήθος. Μας συστήθηκε «Στην Ελευσίνα μια φορά» και ρίζωσε στις καρδιές και στα χείλη μας στίχους κορυφαίων ποιητών και μελωδίες των πιο σπουδαίων συνθετών της χώρας μας. Θα απολαύσουμε τραγούδια όπως: “Ερωτικό (Πιρόγα)”, “Ο Γιάννης ο φονιάς”, “Με ένα παράπονο” κ.ά.

ΚΥΡΙΑΚΗ 21/8 συναυλία με την ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ “ΣΜΥΡΝΗ 1922-2022”
Αυτό το καλοκαίρι η Ελένη Τσαλιγοπούλου και έξι δεξιοτέχνες μουσικοί, μας προσκαλούν σε ένα μουσικό ταξίδι στις αρχές του 20ου αιώνα, γεμάτο από την κοσμοπολίτικη αύρα της πόλης εκείνης που θα αποτελεί πάντα σημείο αναφοράς στην σύγχρονη ιστορία του ελληνισμού.
Η Σμύρνη με την τεράστια παράδοση, την πολυπολιτισμική κουλτούρα, τις μουσικές που ταξίδεψαν από τη μία άκρη του κόσμου έως την άλλη, τη θρυλική ομορφιά και – κυρίως -την τραγική της κατάληξη, έχει αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι της στις ψυχές όλων των Ελλήνων και θα είναι για πάντα η πιο αγαπημένη «χαμένη πατρίδα».

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα