Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Το αδιαχώρητο στην εναρκτήρια συναυλία της Ελ. Ζουγανέλη στο Φεστιβάλ Πολυγύρου

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την συναυλία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στο φετινό Φεστιβάλ Πολυγύρου που έκανε πρεμιέρα σήμερα το απόγευμα στο ανοιχτό θέατρο της πρωτεύσουσας.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη βρέθηκε στον Πολύγυρο με τη μπάντα της, με τα καινούρια τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη αλλά και με όσα έχει αγαπήσει το κοινίο της.

Τη συναυλία παρακολούθησε και ο δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος, ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος από την παρουία του κόσμου που κατέκλεισε το ανοιχτό θέατρο της πόλης και στηρίζει το θεσμό του Φεστιβάλ.

Ο πρόεδρος της ΠΟΞ και πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής, Γρηγόρης Τάσιος σχολίασε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που φέτος ο Δήμος Πολυγύρου δείχνει εξωστρέφεια και θα παρουσιάσει ένα εξαιρετικά καλλιτεχνικό πρόγραμμα πλούσιο σε συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις προς όφελος των τοπικών κατοίκων και των επισκεπτών.
Οι εκδηλώσεις πολιτισμού εμπλουτίζουν το τουριστικό προϊόν της Χαλκιδικής και παράλληλα, προβάλλουν και προωθούν την εικόνα του προορισμού δίνοντας την ευκαιρία τους ξένους επισκέπτες να γνωρίσουν καλύτερα την κουλτούρα και τον πολιτισμό του τόπου μας. Συγχαρητήρια στο Δήμαρχο, κ. Αστέρη Ζωγράφο και τους συνεργάτες του".

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα