Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κ Κόσμος

Μπαρτσελόνα: Ζημιά 138 εκατ. ευρώ λόγω κορωνοϊού

Τεράστια είναι η ζημιά που κατέγραψε η Μπαρτσελόνα το διάστημα που η αγωνιστική δράση παγκοσμίως έχει «παγώσει» λόγω κορωνοϊού.

 

 

Το μέγεθος της ομάδα της Καταλονίας είναι τεράστιο και η διακοπή των αγωνιστικών δρωμένων σε όλες τις διοργανώσεις θα έφερε δίχως αμφιβολία μεγάλα προβλήματα. Μάλιστα τα έσοδα που έχει χάσει η «Μπάρτσε» έχουν ξεπεράσει ήδη τα... εννιά ψηφία.

 

Όπως αποκάλυψε ο εκ των αντιπροέδρων των Καταλανών, Ζόρντι Καρντονέρ, ήδη η χασούρα ανέρχεται στα 138 εκατ. ευρώ, με το μεγαλύτερο μέρος τους να αφορά τα έσοδα από τα εισιτήρια (50 εκατ.) και το τηλεοπτικό συμβόλαιο (39 εκατ.).

«Τα έσοδά μας έχουν μειωθεί σε τεράστιο βαθμό. Αυτό είναι σίγουρο, τα εκατομμύρια αυτά θα είναι μείον στο τέλος της σεζόν» δήλωσε χαρακτηριστικά, την ώρα που η Μπαρτσελόνα έχει έρθει σε συμφωνία με τους παίκτες για μείωση του 72% των μισθών τους.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα