Κυριακή, 29 Μαϊος 2022

Ε Επικαιρότητα

Επίσκεψη του Υπουργού Εσωτερικών στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής

Επίσκεψη πραγματοποίησε o αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας του Υπουργού στη Βόρεια Ελλάδα, με θέμα την ανάδειξη του αναπτυξιακού ρόλου της αυτοδιοίκησης μέσα από τα χρηματοδοτικά εργαλεία του Υπουργείου Εσωτερικών.


Τον yπουργό υποδέχτηκε, στο Διοικητήριο Πολυγύρου, ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής κ. Ιωάννης Γιώργος. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας παρουσία του βουλευτή Χαλκιδικής, Γεωργίου Βαγιωνά, της pεριφερειακής sυμβούλου Κ.Μ., Κατερίνας Ζωγράφου, της dημάρχου Κασσάνδρας, Αναστασίας Χαλκιά και του dημάρχου Σιθωνίας, Κυπαρίσση Ντέμπλα.Κατά τη συζήτηση που ακολούθησε τέθηκαν από την πλευρά του Αντιπεριφερειάρχη και των δύο Δημάρχων όλα τα σημαντικά θέματα αρμοδιότητάς τους. Συζητήθηκαν κυρίως προβλήματα και αιτήματα υποδομών της Περιφερειακής Ενότητας και των Δήμων. Ο κος Πέτσας επιφυλάχθηκε για όλα τα θέματα που ετέθησαν, υποσχόμενος ότι θα απαντήσει για αυτά στην επόμενη επίσκεψή του στη Χαλκιδική, η οποία θα λάβει χώρα σε σύντομο χρονικό διάστημα, με επισκέψεις πέραν της Περιφερειακής Ενότητας και στους Δήμους Κασσάνδρας και Σιθωνίας.


Ο αντιπεριφερειάρχης  ευχαρίστησε τον υπουργό για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που δείχνει για το Νομό Χαλκιδικής, όπως αυτό διαφαίνεται από τις μέχρι τώρα συναντήσεις τους και ανανέωσε το αίτημά του για επίσκεψη στον κο Υπουργό το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα