Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο Στέλιος Πέτσας επισκέπτεται τη Χαλκιδική

Τη Χαλκιδική επισκέπτεται από το πρωί ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, στο πλαίσιο της τριήμερης περιοδείας του στη Βόρεια Ελλάδα.

Αρχικά ο κ. Πέτσας επισκέφθηκε το Δήμο Πολυγύρου και είχε συνάντηση με το δήμαρχο Αστέριο Ζωγράφο και στελέχη του Δήμου, ενώ παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της ΠΟΞ και πρόεδρος της Ένωσης Ξεδοχείων Χαλκιδικής, Γρηγόρης Τάσιος και ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ, Απόστολος Τζηρίτης.

Τα θέματα και τα προβλήματα όσο και οι επίσημες προτάσεις που έχει καταθέσει για χρηματοδότηση ο Δήμος Πολυγύρου ήταν το επίκεντρο της συζήτησης.

Ο κ. Πέτσας ανακοίνωσε τη χρηματοδότηση των παρακάτω έργων:
- Ανάπλαση του πεζόδρομου Πολυγύρου με το ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ
-  Ξενοδοχειακό και ιατρικό εξοπλισμό του γηροκομείου Πολυγύρου με το ποσό των €560.000
- Έγινε συζήτηση για το που θα ενταχθεί το έργο του βιολογικού καθαρισμού και της αποχέτευσης της παραλιακής ζώνης.

 

Στη συνέχεια ο υπουργός μετέβη στα Ν. Μουδανιά, όπου πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου. Αυτήν την ώρα (14:00) ο δήμαρχος Ν.Προποντίδας, Μανώλης Καρράς παρουσιάζει στον κ. Πέτσα τα έργα τα οποία ολοκληρώθηκαν μετά τη θεομηνία της 10ης Ιουλίου 2019.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα