Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021

Ε Επικαιρότητα

Πορεία εργασιών του έργου 'Επαναχρησιμοποίηση των επεξεργασμένων λυμάτων ΕΕΛ Φλογητών - Διονυσίου'

Στο σημείο όπου πραγματοποιούνται αυτή τη στιγμή εργασίες, στο πλαίσιο του έργου «Επαναχρησιμοποίηση των επεξεργασμένων λυμάτων ΕΕΛ Φλογητών-Διονυσίου» βρέθηκε ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας Μανώλης Καρράς, συνοδευόμενος από τον Δημοτικό Σύμβουλο Κιλίτσο Παύλο, ώστε να ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών.


Σχετικά με το συγκεκριμένο έργο, έχουν κατασκευασθεί έως σήμερα περ. 1.600 m αρδευτικών αγωγών κύριας διαμέτρου D250 μμ., ενώ σε επόμενη φάση θα κατασκευαστεί η λιμνοδεξαμενή, η δεξαμενή χλωρίωσης και το αντλιοστάσιο άρδευσης.
Επίσης, σε διάφορες θέσεις του δικτύου θα κατασκευαστούν φρεάτια εκκένωσης, αεροεξαγωγών, διακλαδώσεων και θα τοποθετηθούν υδροληψίες σε 51 σημεία του αγροκτήματος.


«To συγκεκριμένο έργο, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την περιοχή, καθώς γίνεται η εξασφάλιση άρδευσης δύο χιλιάδων στρεμμάτων. Σε μια εποχή με έντονο πρόβλημα λειψυδρίας, αξιοποιούμαι μεγάλη ποσότητα νερού που σε άλλη περίπτωση θα χανόταν στο ρέμα.» ανέφερε ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας Μανώλης Καρράς.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα