Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021

Ε Επικαιρότητα

Κ. Μάλαμα: Το δημόσιο σύστημα υγείας της Χαλκιδικής δεν αντέχει ούτε μία απώλεια

Επίσκεψη στο Γενικό νοσοκομείο Χαλκιδικής πραγματοποίησε η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ, Κυριακή Μάλαμα, συνοδευόμενη από τον υπεύθυνο για τον τομέα της υγείας εκ μέρους της Ν.Ε. Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Κώστα Μπογδάνο.

Αντικείμενο της επίσκεψης αποτέλεσε η ενημέρωση από τον Διοικητή του νοσοκομείου για τα ανάγκες και την προετοιμασία ενόψει του επερχόμενου δύσκολου χειμώνα. Όπως τόνισε η Κυριακή Μάλαμα θα πρέπει να καταβληθεί κάθε προσπάθεια ώστε να μονιμοποιηθούν όλα τα υγειονομικά στελέχη που υπηρετούν το σύστημα ως επικουρικοί και να ισχυροποιηθεί ουσιαστικά το σύστημα υγείας της Χαλκιδικής,

Καυτηρίασε στο πλαίσιο αυτό την στάση της κυβέρνησης, η οποία αντιμετωπίζει με αυταρχισμό, αντί να πείσει για την αξία του εμβολιασμού, τους ανθρώπους που πρόσφεραν στο σύστημα, αλλά ακόμα δεν έχουν προχωρήσει στον εμβολιασμό τους.

Επανέλαβε, τέλος, τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για την άμεση ενίσχυση του συστήματος υγείας, όχι μόνο του νοσοκομείου, αλλά και όλων των δομών πρωτοβάθμιας υγείας του Νομού, με πόρους και προσωπικό, ενώ εξέφρασε και την ανησυχία της για το γεγονός ότι η νέα ηγεσία του Υπουργείου Υγείας πορεύεται με αυταρχισμό και με αλαζονική συμπεριφορά.

Κάλεσε, τέλος, τον κόσμο της υγείας σε διαρκή εγρήγορση για την ακύρωση των νεοφιλελεύθερων σχεδίων για διάλυση του δημοσίου συστήματος υγείας, με όχημα τις αναστολές εργασίας του υγειονομικού προσωπικού.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα