Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Πολύγυρος: Συντηρήσεις σε σχολικά κτίρια

Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες στα σχολεία του Δήμου Πολυγύρου ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Τις προηγούμενες μέρες υλοποιήθηκαν διάφορες εργασίες συντήρησης και επισκευής σε σχολικά κτίρια όπως διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων, καθαρισμός και απολύμανση αιθουσών. Στις εργασίες διαμόρφωσης του αύλειου χώρου του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πολυγύρου επιθεώρησε ο αντιδήμαρχος, Δημήτρης Ζαγγίλας.

 

Η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Σχολείων Α/θμιας του Δήμου Πολυγύρου, Ευτυχία Παπανικολάου επιβεβαίωσε την ετοιμότητα των σχολικών μονάδων ενόψει της σχολικής χρονιάς.

"Μετά και την επικοινωνία με τους Διευθυντές-τριες των σχολείων αναφορικά με την ετοιμότητα των Σχολείων ενόψει της έναρξης των μαθημάτων, επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά πως ο έγκαιρος προγραμματισμός, η λήψη αποφάσεων, η συνεργασία και ο συντονισμός των επί μέρους ενεργειών, το μεράκι και η εργατικότητα, αποτελούν το θεμέλιο λίθο της αποτελεσματικότητας ενός οργανισμού. Ως Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Σχολείων Α/θμιας Δήμου Πολυγύρου ευχαριστώ θερμά το Δήμαρχο Αστέριο Ζωγράφο, τους Αντιδημάρχους κ. Βορδό και κ. Ζαγγίλα, το Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Γκόγκο Αστέριο, τους κατά τόπο Αντιδημάρχους και Προέδρους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων για την αμέριστη υποστήριξη του έργου της Σχολικής Επιτροπής.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω θερμά τα μέλη του Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής Ζαγγίλα Δημήτριο, Αβέρη Μαρία, Δήμιτσα Παναγιώτη, Καλλιμάνη Γεώργιο, Σφυρή Ιωάννη, Παρούση Ιφιγένεια, Αμπελίδη Αναστάσιο, Πλασταρά Αγγελική, Παναγιωτόπουλο Στάθη και Γαβρίλη Ολυμπία , για τη συλλογική σύμπνοια που διακατέχει το συμβούλιο καθώς και για την βοήθεια που παρέχουν προς την επίτευξη του κοινού μας στόχου.
Τέλος ιδιαίτερα και εγκάρδια ευχαριστώ τους ακούραστους, καθημερινούς συνεργάτες μου που δεν είναι άλλοι από τους Διευθυντές -ντριες των Σχολείων , τον γραμματέα Γρηγόρη Καραζαφείρη και τις καθαρίστριες των σχολείων.
Σας ευχόμαστε Καλή Σχολική Χρονιά! Είμαστε έτοιμοι και περιμένουμε εκπαιδευτικούς και μαθητές".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα