Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021

Ε Επικαιρότητα

Είκοσι μία επιχειρήσεις της Χαλκιδικής ξεχώρισαν για τις καινοτομίες τους

Είκοσι μία επιχειρήσεις της Χαλκιδικής που ξεχώρισαν για τις καινοτομίες τους, την τεχνολογική ανάπτυξη και την έρευνά τους, την μακροβιότητά τους στο χώρο που δραστηριοποιούνται, αλλά και για τις επιδόσεις τους σε θέματα περιβάλλοντος - πράσινης ανάπτυξης βράβευσε το Επιμελητήριο Χαλκιδικής σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Pomegranate στη Νέα Ποτίδαια.

 

Τα «Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2021» απονεμήθηκαν με αφορμή τα 30 χρόνια από την ίδρυση του Επιμελητηρίου στους τέσσερις τομείς δράσης του, τον εμπορικό, μεταποιητικό, τουριστικό και υπηρεσιών. Πρόκειται για τις επιχειρήσεις ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ - COMTECH, ΜΠΑΛΔΕΡΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - MELIMNOS, ΜΑΚΡΟΝΑΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ - Nmak fitness, ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗΣ- UBIFARM, KMPM AGROVISION ΙΚΕ-DOMAINE AGROVISION, Χούτας- Μαρδάς επεξεργασία και Εμπορία Ελαίων ΑΕ- ATHOS OLIVE A.E. ,Αξιοποίηση Τουριστικών Ακινήτων Δήμου Αριστοτέλη- ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α Δ.ΑΕ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΑΒΑΝΑΣ ΕΠΕ, ΖΩΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΕΛΕΝΗ - GOLDEN TREE, ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΩΡΗΣ ΜΟΝ. ΕΠΕ, ΚΑΛΑΝΔΑΡΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΦΟΥΡΝΟΣ ΛΕΜΟΝΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΑΦΟΙ Γ. ΛΑΛΙΩΤΗ Ο.Ε. - ΣΠΙΤΙΚΗ ΝΟΣΤΙΜΙΑ, ΜΠΟΥΖΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΚΟΣΜΑ, ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ , ΒΑΛΟΔΗΜΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ - METRON, ΔΕΑΣ Α.Ε. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ - ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ- ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - PASSION FOREST HONEY, ΓΕΩΡΓΑΚΑΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ - ΜΕΛΙ ΓΕΩΡΓΑΚΑ, ΚΑΡΑΒΑΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΞΥΛΟΜΑΛΛΟ, HALKIDIKI TRAVELPRO SERVICES - TRAVEL PRO ΙΚΕ.

Ανάμεσα σε 21 επιχειρήσεις που ξεχώρισαν και βραβεύτηκαν από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής για την καινοτομία και την τεχνολογική τους πρωτοπορία, την ερευνητική τους δραστηριότητα, την μακροβιότητά τους ή τις περιβαλλοντικές επιδόσεις τους, βρέθηκε η «Αξιοποίηση Τουριστικών Ακινήτων Δήμου Αριστοτέλη Δ.Α.Ε.».

Η ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α Δ.ΑΕ συμμετείχε και βραβεύτηκε στην κατηγορία Καινοτομία, Τεχνολογική Ανάπτυξη και Έρευνα, με ένα project που συνδέει την αίθουσα 3d προβολών που διαθέτει η
επιχείρηση και το Άλσος Αριστοτέλη μέσα από καινοτόμες δράσεις. Μετά την παραλαβή του βραβείου, κ. Ζαμάνη σημείωσε: «Σε μια εποχή που οι κοινωνικές ανάγκες είναι εντονότερες από ποτέ, μαζί με την ομάδα μου, θέτουμε καθημερινά υψηλούς στόχους δημιουργώντας αξίες για την κοινωνία. Είναι τιμή μας να συμμετέχουμε σε δράσεις και ενέργειες που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών, να υλοποιούμε έργα που υποστηρίζουν πραγματικές ανάγκες των συνδημοτών μας και να συμβάλλουμε στην κοινωνική πρόοδο. Στόχος είναι και θα είναι η προώθηση και προβολή του τουριστικού προϊόντος του Δήμου Αριστοτέλη, η πάτρια γη του Αριστοτέλη, η αξιοποίηση και αναβάθμιση των ακινήτων μας, ο σεβασμός προς το περιβάλλον και η προσφορά μας στην τοπική κοινωνία. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου για την στήριξη σ΄ αυτό το έργο, τα μέλη του διοικητικού μας συμβουλίου στήριξη και την βοήθεια που μας παρέχει. Δίνουμε υπόσχεση ξεπερνώντας την κρίση που βιώνουμε όλοι μας λόγω covid-19 να οδηγήσουμε την ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α ακόμη πιο ψηλά».

 

Η εκδήλωση των βραβείων διοργανώθηκε υπό την αιγίδα των Υπουργείων Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Εσωτερικών, Οικονομικών, Τουρισμού, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας ενώ αποτελούσε μέρος των παράλληλων εκδηλώσεων της 85ης ΔΕΘ.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Ιωάννης Κουφίδης «ευχή είναι η εκδήλωση αυτή να αποτελέσει θεσμό, ώστε να ενισχυθεί αφενός η ευγενής επιχειρηματική άμιλλα, αλλά και να αναδειχθούν αξίες και αρετές πέρα από τους οικονομικούς δείκτες».

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα