Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Επισκέψεις Απ. Πάνα σε σχολικές μονάδες της Χαλκιδικής

Επισκέψεις σε σχολικές μονάδες της Χαλκιδικής εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς πραγματοποίησε ο γραμματέας της Βουλής και βουλευτής Χαλκιδικής με το Κίνημα Αλλαγής, Πάνας Απόστολος.

Ο κ. Πάνας συναντήθηκε με τους Διευθυντές των Σχολικών μονάδων καθώς και με μέλη των Δ.Σ. Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Ν. Καλλικράτειας και Μεγάλης Παναγίας καθώς και το ΓΕΛ Ιερισσού. Ενημερώθηκε λεπτομερώς για τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τις μονάδες στην έναρξη της σχολικής χρονιάς ενώ ταυτόχρονα, κύριο ζήτημα συζήτησης υπήρξε και η ανάγκη ανανέωσης του σχολικού τους εξοπλισμού.



Ο βουλευτής ανέφερε ότι από πέρσι αναπτύχθηκε ένας ολοκληρωμένος σχεδιασμός μέσα από μια ουσιαστική συνεργασία ενίσχυσης των σχολικών μονάδων και ύστερα από πολλά χρόνια πολλά σχολεία της Χαλκιδικής παρέλαβαν εξοπλισμό.

Το μεγαλύτερο μέρος του εν λόγω υλικοτεχνικού εξοπλισμού έχει ήδη παραδοθεί, σε τακτικά διαστήματα μέσα στη χρονιά και έπειτα από τη νέα συνάντηση που πραγματοποίησε στην Αθήνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των «Κτιριακών Υποδομών Α.Ε.»(ΚΤΥΠΑ.Ε.) Θ.Γιάνναρη, όπου ζήτησε να καλυφθούν και νέες ανάγκες στο βαθμό που είναι εφικτό, τις επόμενες μέρες αναμένεται μια νέα παρτίδα.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα