Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Καθαρισμός του αλιευτικού καταφυγίου στο Στρατωνι

Εθελοντική δράση για τον καθαρισμού του αλιευτικού καταφυγίου του Στρατωνίου πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.


Η ΜΟΛΟΣ Α.Ε.Τ.Ε.Μ. με το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που έχει και σε συνεργασία με το Hippocampus Marine Institute και την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Αριστοτέλη και του Λιμενικού Ταμείου οργάνωσαν τη δράση.

Στο Στρατώνι βρέθηκε και ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων, Γρηγόρης Τάσιος, ο οποίος δήλωσε:
"Ο καθαρισμός του αλιευτικού καταφυγίου στο Στρατωνι είναι ο καλύτερος τρόπος για να τιμήσουμε τη μέρα και να αποδείξουμε πως η ευημερία των τοπικών κοινωνιών πάει χέρι χέρι με τη βιωσιμότητα και την περιβαλλοντική προστασία.
Η συνεργασία είναι ο πιο ασφαλής και σύντομος δρόμος για τη βιώσιμη ανάπτυξη με οφέλη για όλους. Είναι χρέος μας να τον περπατήσουμε 365 μέρες το χρόνο προκειμένου να εγγυηθούμε και στις επόμενες γενιές της Χαλκιδικής το δικαίωμα να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα στον τόπο τους."


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα