Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Πρόστιμο 3.300 ευρώ σε ιδιοκτήτη καφέ-μπαρ στη Χαλκιδική

Με το ποσό των 3.000 ευρώ, πλήρωσε την απόφασή του ένας ιδιοκτήτης καφέ μπαρ στην Χαλκιδική, να λειτουργήσει την επιχείρησή του πέραν του ωραρίου, που έχει αποφασιστεί και οριστεί στο πλαίσιο της λήψης μέτρων για την αποφυγή διάδοσης του κοροναϊού.


Μάλιστα, όπως αναφέρεται σε σχετική σημερινή ανακοίνωση, στον ιδιοκτήτη καφέ – μπαρ, επιβλήθηκε και πρόστιμο 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας.

Συνολικά στη Χαλκιδική το Σάββατο επεβλήθηκαν 3 πρόστιμα σε πεζούς για μη χρήση μάσκας και ένα για μετακίνηση κατά τις ώρες απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

💻 Ο Δήμος Πολυγύρου ενημερώνει τους πολίτες ότι το Ταμείο για την τρέχουσα εβδομάδα δε θα λειτουργεί, λόγω μετάβασης στη νέα οικονομική χρήση και της απαραίτητης τακτοποίησης των νέων οικονομικών δεδομένων. Μόνο για το συγκεκριμένο διάστημα οι πληρωμές θα γίνονται ηλεκτρονικά και όχι στο ταμείο.

🎭 Το θεατρικό έργο «Η Πόρνη από πάνω» του Αντώνη Τσιπιανίτη ανεβαίνει στη Νέα Τρίγλια, στο πλαίσιο πολιτιστικής εκδήλωσης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελαιοχωρίων. Η παράσταση θα παρουσιαστεί σε δύο βραδιές, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου και την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Τρίγλιας.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα