Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Επιθεώρηση των εργασιών στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΠΟΜ

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η κατασκευή του κλειστού Γυμναστηρίου του ΠΟΜ στα Ν. Μουδανιά. Την πορεία των εργασιών επιθεώρησαν ο δήμαρχος Μ. Καρράς με τον πρόεδρο του ΠΟΜ Φ. Χατζηιορδάνη.

 

Παρών ήταν στη συνάντηση και ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας Χαλκιδικής, Γ. Πασαλής μέσω της οποίας κατατέθηκε η πρόταση και εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Leader.


«Αυτό που βλέπουμε εδώ να γίνεται είναι το αποτέλεσμα μίας καλής συνεργασίας. Ο Δήμος στήριξε την πρωτοβουλία του ΠΟΜ, καθώς πίστεψε στο εγχείρημα και πιστεύει στη σπουδαία πορεία που τόσα χρόνια διαγράφει. Είναι αναμφισβήτητα ένας ιστορικός αθλητικός σύλλογος με έντονη δράση και προσφορά στην τοπική κοινωνία.
Η διοίκησή του το οραματίστηκε, ο Δήμος παραχώρησε την έκταση, ενώ με τη βοήθεια της Αναπτυξιακής εταιρείας πετύχαμε την ένταξη σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Αυτό φέρνει η συλλογική δουλειά και είμαι αναμφισβήτητα ικανοποιημένος. Έτσι,  όταν σύντομα ολοκληρωθεί, θα δώσει μία σημαντική ανάσα στις αυξημένες απαιτήσεις του Δήμου μας» δήλωσε o dήμαρχος Μ. Καρράς.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα